Specialist autocarvakanties te Antwerpen

Sfeervolle vakanties, naar ieders budget en voor alle leeftijden, is de doelstelling bij het ontwikkelen van ons reisprogramma .

Ook dit jaar hebben we ons gamma weer uitgebreid met tal van nieuwe en verrassende aanbiedingen. Ons reisaanbod beperkt zich niet alleen meer tot busreizen, maar ook vlieg-busvakanties-en cruises zijn opgenomen in onze brochure en op onze website. Hou je het liever wat dichter bij huis, dan zijn onze mini-trips of het uitgebreid dagtochten programma een perfect alternatief.

De excursies tijdens onze reizen zijn van hoogstaand kwalitatief niveau en niet te evenaren. Weldoordachte reisroutes, boeiende programma's, goede hotels en een persoonlijke service zijn dan ook de hoekstenen van onze busreizen en andere vakanties. We zijn gespecialiseerd in slaapbussen en leerlingenvervoer.

Door onze sterke inkoopkracht kunnen wij dit alles aanbieden aan zeer scherpe prijzen, want kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Onze eigen luxe touringcars worden regelmatig vernieuwd, zijn uitgerust met alle nieuwigheden en voldoen aan de strikte Europese veiligheidsnormen.

Onze chauffeurs zijn vriendelijk, ervaren en plichtsbewust zodat u de reis vol vertrouwen kunt tegemoet zien. Ook het team van reisleiders stelt zijn bekwaamheid en kennis tot uw dienst. Het enthousiasme en de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn onze garantie voor het slagen van uw vakantie.

 

Reken op ons voor al uw autocarvakanties met luxe touringcars.

Onze brochure zal u vast en zeker doen dromen!

Verhoeven autocar-,cruise-& vliegvakanties maakt echter uw reisdromen waar.

Wenst u meer informatie?

Aarzel dan niet ons te contacteren!

Luxe touringcars - Busreizen